Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Baker Mayfield opnieuw op vingers getikt

Voor de tweede keer in de korte tijd heeft Cleveland Browns quarterback Baker Mayfield te maken met een woedende vader. Was het eerst de vader van Odell Beckham Jr die via social media een filmpje deelde uit ongenoegen, nu krijgt de spelverdeler uit Ohio te maken met het nukken van de vader van Kareem Hunt.

Kareem Hunt Sr liet zich zondagnacht op Facebook laagdunkend uit over Mayfield, terwijl de wedstrijd tussen Cleveland en Baltimore werd gespeeld. Volgens de vader van de running back benoemde hij de feiten door te stellen dat Mayfield ‘mank liep, zichtbaar angstig was om de bal te gooien, terwijl iedereen kon zien dat hij ontzettend veel pijn had’. Hij voegde daar aan toe dat hij zijn post niet deed om zaken te forceren. Hij maakte zelfs een knipoog naar de situatie met Odell Beckham Jr door te stellen dat hij zeker niet van plan was om video’s te delen.

Ongeveer een maand geleden postte de vader van OBJ een video, waarbij zijn zoon telkens vrij liep, maar waarbij de quarterback hem niet wist te vinden. Het verhaal kende een bizarre ontknoping. Daags nadat de vader het filmpje op socials had gepost, meldde Beckham Jr zich ziek voor de training. Twee dagen later werd hij -in goed overleg, zoals dat heet- door de Browns de deur gewezen. Nadat alle teams op de waiver wire hem lieten schieten, eindigde hij uiteindelijk bij de Los Angeles Rams.

Mayfield lijkt door de perikelen niet meer onomstreden. FOX Sports analist Skip Bayless wist vorige week zelfs te melden dat muiterij in de lockerroom dreigt en dat de quarterback ‘de lockerroom lijkt te verliezen’. Volgens Bayless kiezen veel jonge spelers de zijde van Beckham Jr, omdat zij als een god tegen hem opkeken. Hoofdcoach Stefanski kreeg deze week zelfs de vraag of het niet beter is om Mayfield een paar weken op de bank te zetten om goed te herstellen.

Backup quarterback Case Keenum werkte eerder met Stefanski in Minnesota. Het team bereikte toen bijna de Super Bowl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *