Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Josh Gordon trapt Cleveland Browns na

Wide receiver Josh Gordon kent een wispelturig bestaan. Voordat hij eind september bij de Kansas City Chiefs tekende was hij onder andere speler bij New England Patriots. Hij begon zijn loopbaan echter bij de Cleveland Browns en dat is nou net het team dat hij gisteren na het verlies tegen Las Vegas Raiders een trap na geeft.

Het spelersbestaan van Gordon is doordrenkt met arrestaties en positieve doping-, wiet- en alcoholtesten. Meerdere keren werd ‘Flash’ door de National Football League geschorst. De ploeg die hij hiermee het meest beschadigde was Cleveland, maar de ploeg hield hem telkens een hand boven het hoofd om hem toch weer aan het spelen te krijgen. In de ‘Dawg Pound’ vertoefde hij dan ook het langst en kende hij zijn grootste successen. Hij ving er 180 van zijn 251 vangballen en 16 van zijn 21 touchdowns. Er staan vijf Browns-records op zijn naam, waaronder de meeste receiving yards in een wedstrijd (261 yards).

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de supportersschare van de Browns de afgelopen 24 uur over de wide receiver heen viel. Gordon vond het nodig om een tweet te plaatsen over de 16-14 nederlaag tegen de Las Vegas Raiders. Door coronabesmettingen konden de Browns niet op volle oorlogssterkte aantreden tegen de ploeg uit Nevada. “The Browns are almost there,” gooide Gordon op Twitter, terwijl hij het bericht beplakte met smileys die huilden van het lachen.

Nadat Gordon op zijn gedrag was aangesproken door de hondstrouwe Browns-supporters, verwijderde de wide out het bericht snel.

Gordon speelt momenteel voor Kansas City Chiefs. Het team pikte hem op, nadat hij van de NFL weer groen licht kreeg na een schorsing. Hij kwam in vier wedstrijden uit voor KC en ving daarin 4 ballen voor 27 yards. Hij ving tegen de Raiders zijn eerste touchdown sinds 2019. Vorige week kwam hij niet in actie vanwege een coronabesmetting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *