Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Indianapolis Colts verrassen Arizona, Los Angeles en Philadelphia

De Indianapolis Colts hebben sinds gisteravond supporters in zowel het oosten als in het westen van de Verenigde Staten. De ploeg van hoofdcoach Frank Reich won van Arizona Cardinals met 22-16 en heeft daarmee zelf nog zicht op de divisiewinst in de AFC South. Momenteel hebben ze een wedstrijd achterstand op Tennessee Titans met nog twee wedstrijden te gaan (Las Vegas Raiders, Jacksonville Jaguars).

Arizona presteert duidelijk ondermaats na het wegvallen van receiver DeAndre Hopkins. Gisteren kwam daar nog het nieuws bij dat ook running back James Conner niet in actie zou komen, vanwege een hielblessure. De Cardinals verloren vijf van de laatste acht wedstrijden, na een seizoenstart met zeven overwinningen op rij en hebben de play-off bound Dallas Cowboys en divisierivaal Seattle Seahawks nog op het programma.

In Los Angeles boeit dat niemand. Door de nederlaag van Arizona Cardinals kan Los Angeles Rams vanavond de divisieleiding overnemen in de NFC West met een overwinning op Minnesota Vikings. Na na het treffen met de Vikes heeft L.A. ook nog de Ravens en de 49ers op het programma.

Ook in de City of Brotherly Love zijn ze blij dat Indianapolis Colts het goed doet met Carson Wentz als quarterback. Als onderdeel van de trade, die Wentz naar Indianapolis stuurde, is afgesproken dat de Eagles een first round draft pick ontvangen wanneer de quarterback meer dan 75% van de aanvallende snaps van de Colts speelt dit seizoen. De deal is gisteren tegen de Arizona in effect gegaan. Wentz speelde alle aanvallende snaps van Indianapolis in de wedstrijd (63) en is gedurende het hele seizoen al blessurevrij. In totaal speelde hij 923 van de 945 snaps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *