Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Los Angeles Chargers kopen defense; Miami versterkt zich aanvallend

De Los Angeles Chargers proberen stadsgenoot Los Angeles Rams te kopiëren. Een aantal dagen nadat ze linebacker Khalil Mack weten vast te leggen, brengen ze nu de beste free agent cornerback binnen. J.C. Jackson tekent woensdag naar verluidt een vijfjarig contract dat hem maximaal $82.5 kan opleveren. Iets minder dan de helft daarvan ($40 miljoen) gegarandeerd.

J.C. Jackson was een van de meest begeerde free agents op de markt, sinds hij afgelopen week niet tot een contract kwam bij de New England Patriots. Jackson speelde zijn hele loopbaan voor de ploeg van Bill Belichick, sinds hij in 2018 daar binnenkwam als undrafted free agent. Vorig seizoen bereikte de cornerback voor het eerst in zijn loopbaan de Pro Bowl. Hij kwam toen tot 8 picks en 23 verdedigde passes. In 2020 noteerde hij ook al negen onderscheppingen en drie fumble recoveries.

Miami in de aanval
Miami Dolphins wist zich op de vooravond van free agency te versterken met enkele aanvallende toppers. Zo wist de ploeg van hoofdcoach Mike McDaniel receiver Cedric Wilson los te weken van de Dallas Cowboys. Wilson speelde zijn hele loopbaan voor ‘America’s Team’, maar kon aanzienlijk meer geld verdienen in Florida. Wilson krijgt $22,8 miljoen dollar voor drie seizoenen.

Ook wist Miami quarterback Teddy Bridgewater in te lijven. Bridgewater komt over van de Denver Broncos en tekent voor een seizoen. De quarterback dient als verzekering voor als starter Tua Tagovailoa door de mand valt in de offense van McDaniel.

Bovenop dit alles ligt ook tight end Mike Gesicki nog een jaar vast. Hij ging akkoord met de franchise tag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *