Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Von Miller wil een Super Bowl voor Buffalo Bills

In de dagen na de overwinning in Super Bowl LVI liet linebacker Von Miller doorschemeren zich graag weer bij de Los Angeles Rams te voegen of terug te keren naar het team waar hij eerder een Super Bowl won, de Denver Broncos. Beide teams pissen naast de pot, dankzij powerplay van de Buffalo Bills.

Geld blijkt uiteindelijk namelijk de grootste drijfveer van de linebacker. Von Miller kan een grote aanbieding van Buffalo Bills niet naast zich neer leggen. De Bills geven de voormalig Super Bowl MVP een contract van zes seizoenen voor een totaal van $51.5 miljoen. 45 miljoen dollar is gegarandeerd, aldus een bron.

Miller kan de eerste speler uit de geschiedenis worden met Super Bowl ringen bij drie verschillende teams. Matt Millen deed hem dat als enige speler al ooit na, met dien verstande dat Millen niet actief was in de wedstrijd waar hij zijn derde ring verdiende.

De komst van Von Miller was het laatste zetje dat Los Angeles Rams nodig had om de Super Bowl te bereiken. Miller was vooral in de laatste fase van de competitie belangrijk met key plays. Miller speelde acht wedstrijden voor de Rams. Daarin noteerde hij vijf sacks en een forced fumble.

Miller staat momenteel 22ste op de all-time lijst van sacks met 115.5. Hij is zes sacks verwijderd van Clyde Simmons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *