Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Titans volstrekt kansloos in Buffalo

Niks ging goed voor de Titans maandagavond in Buffalo. Muffed punts, interceptions en een lost fumble – Tennessee trok het volledige foutenregister open tegen de ontketende Bills. En verloor met 7-41.

Maar alleen de mishaps van de Titans benoemen is veel te weinig eer voor de thuisploeg, de Buffalo Bills. Met zoals altijd Josh Allen in de hoofdrol en een meer-dan-bijrol voor Stefon Diggs was de offense van de gedoodverfde Super Bowl-winnaar ongenaakbaar tegen de #1 seed in de AFC vorig jaar.

Uiteindelijk was de combi Allen & Diggs goed voor drie touchdowns en een totaal van 148 yards. Er was simpelweg geen houden aan voor de Titans-defense, die na een kleine drie kwarten al 41 punten moesten toestaan – inderdaad, in het laatste kwart is niet eens gescoord. Toen waren Josh Allen en collega-QB Ryan Tannehill naar de zijlijn gehaald ten faveure van back-ups Case Keenum en rookie Malik Willis, die de eerste rookie-QB werd die een pass gooide in de NFL dit jaar.

Vlak voor rust werd de wedstrijd, die verder in elk opzicht een genot voor het oog was, ontsierd door een zware blessure. Bills-cornerback Dane Jackson liep bij een botsing met een teamgenoot een blessure op en moest per ambulance van het veld gereden worden. Het stadion in Buffalo viel stil, maar na voorzichtig positief nieuws over Jacksons toestand richting het eind van de rust kon men in het resterende deel van de wedstrijd weer onbezwaard uit de plaat gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *