Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Boston Globe reporter veroordeelt Patriots quarterback onterecht

Een reporter van de Boston Globe, Ben Volin, heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden aan de New England Patriots. De schrijver van de krant kwam vorige week met een bericht dat New England Patriots quarterback Mac Jones een attitude heeft en dat de mensen om hem heen niet graag met hem werken.

Het verhaal blijkt echter geplant door iemand die Volin niet zo aardig vindt en die voordeed als iemand met inside kennis van de lockerroom. Het gaat om een supporter die gewoon wilde weten of “Volin really this stupid” was.

De reporter schreef het verhaal naar aanleiding van de de positieve vibe rond backup quarterback Bailey Zappe. Zappe kent een opmerkelijk sterke start. In zijn eerste drie wedstrijden kwam de rookie (hij werd afgelopen draft in de vierde ronde gekozen met de 137ste keuze) tot een completion percentage van 72,9 procent. Verder gooide hij vier touchdowns tegenover een onderschepping. Beide potjes waarin Zappe in de basis stond werden gewonnen.

Hoofdcoach Bill Belichick gaat er geen bokkensprongen van maken. Naar verluidt staat Mac Jones in de aankomende Monday Night Football game tegen de Chicago Bears gewoon ‘under center’, ondanks dat zijn statistieken nog niet kunnen wedijveren met die van Zappe. Jones verloor twee van de drie wedstrijden waarin hij het team leidde. Hierin kwam hij tot slechts twee touchdown passes en vijf onderscheppingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *