Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Prime time’ Adams heeft belangrijk aandeel in Raiders streak

De Las Vegas Raiders zijn op een hot streak. De ploeg heeft aan de hand van running back Josh Jacobs en wide receiver Davante Adams drie wedstrijden op rij gewonnen en wil daar donderdagavond vier op een rij van maken. De kans is groot dat dit lukt; de Raiders spelen tegen de L.A. Rams.

Vooral Adams lijkt zijn band met quarterback Derek Carr weer helemaal te hebben hersteld. In vier van de laatste vijf wedstrijden kwam de receiver telkens boven de 125 yards en een touchdown uit.

Adams speelt sinds 2014 in de NFL en staat sinds die tijd derde in de league in recepties (748). Als hij donderdagnacht twee ballen vangt, dan wordt hij na Deandre Hopkins en Larry Fitzgerald de derde speler aller tijden met 750 vangballen of meer voor zijn dertigste verjaardag. De receiver wordt op kerstavond 30 jaar.

De wide out doet het vooral goed tijdens prime time wedstrijden. Bij zijn laatste zes prime time wedstrijden kwam hij telkens boven de 100-yards uit.

Adams speelt vanavond in zijn veertigste prime time wedstrijd en kan vanavond zijn 30ste touchdown tijdens zo’n wedstrijd vangen. Hij schaart zich hierbij gelijk met tight end Jason Witten. Jerry Rice voert de lijst aan met 46 touchdown catches.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *