Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN stelt Hans Spaans aan voor officiating

Het bestuur van de AFBN heeft de scheidsrechters van Nederland geïnformeerd over de aanstelling van Hans Spaans. Spaans is bereid gevonden om ervoor te zorgen dat alle competitiewedstrijden dit seizoen gespeeld kunnen worden onder begeleiding van een officiating crew.

Daarnaast wordt Spaans verantwoordelijk voor de formatie van een scheidsrechtercommissie.

Hans Spaans is al geruime tijd scheidsrechter voor de AFBN. Nu hij in de herfst van zijn zebraloopbaan zit, wil hij op deze wijze betrokken blijven bij american football in Nederland.

De werkzaamheden rondom de aanstellingen van scheidsrechter kwamen vacant, toen daags voor Valentijnsdag een mandaat werd afgegeven aan een werkgroep die maatregelen van het NOC*NSF zo snel mogelijk moet implementeren. Het mandaat kostte twee bestuursleden uiteindelijk de kop die zich bezig hielden met de technische zaken van de bond.

Foto: niet Hans Spaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *