Arizona Cardinals blijven in achtervolging

Quarterback Carson Palmer was bijna perfect met zijn passes en leidde samen met receiver Larry Fitzgerald de Arizona Cardinals naar een 30-10 overwinning op de St. Louis Rams. Het was na acht opeenvolgende verliespartijen tegen de divisiegenoten de eerste overwinning op een concurrent uit de NFC West.
Palmer trainde de afgelopen week niet vanwege een pijnlijke elleboog. Zondag was hier niets van te merken en gooide hij 27 van de 32 passes raak. Larry Fitzgerald was zijn voornaamste doelwit en de (mogelijk) beste receiver uit de NFL ving daarbij twee touchdowns.

De defensie was zoals het hele seizoen al weer degelijk en wist ook te scoren. Karlos Dansby pakte zijn tweede interception die hij terugliep voor een touchdown van dit seizoen en John Abraham tackelde de quarterback in de endzone voor een twee punter (safety).

De Cardinals staan door de overwinning zevende in de playoffs-ranglijst in de NFC. Grootste concurrent zijn de divisigenoten van de San Francisco 49ers. En laten deze ploegen elkaar nog treffen…

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.