4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Dutch Lions vangen dit weekend aan met try-outs

Wie een blik op het American football schema werpt, ziet dat dit weekend alleen de vrouwen van de QFL in actie komen en dat de agenda’s van de mannelijke disciplines is schoongeveegd.

Dit komt omdat er in het speelschema rekening is gehouden met een aantal weekenden die voorbehouden zijn aan de nationale teams. De Dutch Lions gaan zo doende dit weekend op zoek naar spelers om de ambities van de oranje ploeg te verwezenlijken.

Zaterdag 18 september is het zover. Dan gaan de Lions verder waar ze voor coronatijd geëindigd zijn en volgt een eerste try-outs. Volgens een interne mail, verspreid onder de aanmelders, is het animo om voor de nationale ploeg te spelen hoog. De coaching staf heeft er voor gekozen dit jaar met een vaste ploeg te spelen.

De eerste dag van het weekend worden de atleten rond 12:15 uur verwacht op het complex van de Utrecht Dominators. Een dag later, op zondag 19 september, moet men een stuk vroeger uit de veren. De try-outs beginnen dan om 10.00 uur.

Spelers die zich nog willen inschrijven, die kunnen tot en met twee uur voor de eerste try-outs een online registratieformulier gebruiken. Gridiron wenst alle deelnemers veel succes!

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.