Las Vegas krijgt nieuwe Coronaklap

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Las Vegas heeft een stroef NFL-debuut, dankzij de Coronacrisis. Het gokwalhalla in Nevada bereidde zich tot voor kort voor op de NFL Draft en de komst van een nieuw NFL-team. Maar door Corona loopt het allemaal niet zo’n vaart. De laatste tegenslag? Bouwvakkers die in de weer zijn met het nieuwe Allegiant Stadium vallen bij bosjes ten prooi aan COVID-19.

16 medewerkers zitten inmiddels thuis, omdat zij het longvirus te pakken hebben. En dat is een steile stijging ten opzichte van dinsdag, toen er nog maar zeven medewerkers besmet waren. De brandhaard lijkt een groepje electriciens te zijn.

Constructiebedrijf Mortenson-McCarthy probeert een golf nieuwe zieken te voorkomen. Het bedrijf heeft tests ingeslagen, waarmee medewerkers zich (vrijwillig) kunnen laten testen. Het is onderdeel van een breder initiatief in de gemeenschap om meer grip te krijgen op het virus.

Als de ziektegolf doorzet, dan rijst de vraag of de bouw niet tijdelijk moet worden stilgezet. Dat zou na het mislopen van de NFL Draft bij de Bellagio-fonteinen een nieuwe tegenslag zijn voor speelstad Las Vegas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »