Wel referee clinic locaties, nog geen refs

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Vorige week werd bekend dat het armetierige AFBN seizoenschema 2016 vooral te danken is aan een gebrek aan referees. Hierop volgde een aantal mooie oproepen, die er voor moesten zorgen dat de zwarte-witte streepjes zich in groten getale zouden aanmelden. Op verschillende referee clinic locaties worden hiervoor clinics georganiseerd op 6 en 7 februari.

Helaas is het ondanks alle goede voornemens nog niet zover, aldus AFBN bestuurslid Huub Bos. Volgens Bos hebben al wel enkele locaties zich vrijwillig aangemeld om als decor te dienen voor de scheidsrechterclinics die op 6 en 7 februari worden gehouden. Het ontbreekt echter aan aanmeldingen. “We hebben vijf aanmeldingen per locatie nodig,” aldus Bos. “Anders heeft het geen zin om de clinic te organiseren.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Eén reactie

  1. Al jaren kwakkelen wij binnen het American Football met het feit dat er te weinig scheidsrechters te zijn.. De clinic van 6-7 februari 2016 is een eerste aanzet om hier verbetering in aan te brengen….maar we moeten ervoor waken geen al te hoge verwachtingen over het aantal deelnemers te hebben.. het lijk mij motiverender om de clinic op een locatie te geven ipv verdeeld over het land. Liever een zaal vol dan 5 lokaties 2 of 3 deelnemers…

Reacties zijn gesloten.