NFL Draft 2020 onder fonteinen Bellagio

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Van 23 tot en met 25 april aanstaande gaat de bekende Strip in Las Vegas dicht. Twee markante casino’s spelen namelijk een prominente rol in de NFL Draft, die van donderdag tot en met zondag wordt gehouden.

Het grote podium, waar de grote sterren te horen krijgen wie hun nieuwe werkgever wordt, verrijst namelijk op het Caesar’s Forum van het vermaarde Caesar’s Palace. Het daarnaast gelegen Bellagio is ook een hotspot. Gedrafte spelers worden namelijk per boot naar het Forum vervoert, terwijl de mooie fonteinenshow van het Bellagio op de achtergrond haar werk doet.

De onthulling is een mooie knieval van de NFL, dat een aantal seizoenen nog alles dat ‘Las Vegas’ en ‘sports betting’ ademde verketterde. Las Vegas speelt een prominente rol in deze Draft, omdat het ook het toekomstig toneel is van een NFL franchise. De Las Vegas Raiders (een herallocatie van de Oakland Raiders) moeten vanaf seizoen 2020 in Allegiant Stadium spelen.

Voor de NFL Draft plaatsvindt, moet natuurlijk eerst Super Bowl LIV worden gespeeld. Op zondag 2 februari is de Super Bowl Party in Amsterdam de plek om football te kijken met andere fans. De Party vindt plaats in ‘Het Sieraad’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »