Peterson dreigt nu al met holdout

Nog geen week na de Super Bowl dreigt de eerste speler al met een ‘holdout’ als hij niet meer geld krijgt. Peterson is de ‘goede’ man. Geen zorgen voor de Vikings-fans… het gaat om Patrick Peterson van de Arizona Cardinals. 

Hiermee doet Patrick Peterson direct het tegenovergestelde van zijn teamgenoot Larry Fitzgerald. ‘Fitz’ is alom de meest gerespecteerde speler van de Arizona Cardinals en misschien wel van de NFL. Larry is de ultieme ‘good guy’. Hij kan op geen misstap betrapt worden en is bij veel charity-events een graag geziene gast. Hij is ook Cardinal in hart en nieren. Daags na de Super Bowl liet hij zijn contract aanpassen, zodat hijzelf minder zou verdienen en de Cardinals meer ruimte hadden om te investeren in de spelersgroep.

Deze ruimte zullen de Cardinals waarschijnlijk gaan aanwenden om één van de defensieve kopstukken van de ploeg tevreden te houden. Het zal wrang zijn voor Larry Fitzgerald. hij denkt aan het teambelang en ziet zijn geste opgaan aan een speler die denkt aan zijn eigen belang. Larry zal hier natuurlijk met geen kwaad woord over reppen…

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.