Update: Pontiac Silverdome niet kapot te krijgen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

3 december zou de datum zijn, waarop het imposante bouwwerk Pontiac Silverdome naar de vlakte werd gehaald. Gadegeslagen door de burgemeester, city officials en een keur aan lokale sportsterren bleek het bouwwerk echter ‘indestructable’. Dynamiet kreeg het footballstadion in ieder geval niet klein.

Dat ziet er op beeld best indrukwekkend uit.

 


Het Pontiac Silverdome stond de afgelopen jaren symbool voor de teloorgang van de MotorCity, maar stond ooit te boek als fantastische venue. Niet alleen speelden de Detroit Lions er tussen 1975 en 2001 de thuiswedstrijden, ook de Detroit Pistons (NBA) konden er terecht.

Daarnaast was het stadion het decor voor imposante gebeurtenissen (paus Johannes Paulus II bezocht het stadion in 1987), concerten en WrestleMania III met 93.173 toeschouwers.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »