Een abonnement op Gridiron The Magazine & het Gridiron Jaarboek?

Steelers safety Troy Polamalu houdt het voor bekeken

Steelers Safety Troy Polamalu heeft aangekondigd met pensioen te gaan. Na twaalf seizoenen bij de Steelers, acht pro-bowls, twee superbowl winsten en één defensive player of the year award zit zijn carrière er dus op. Zijn beslissing kwam na een offseason waarin hij veel tijd doorbracht met zijn familie: ‘It’s all about family’.

De safety zal worden herinnerd door zijn unieke speelstijl. Een high-risk, high-reward manier van spelen. Zo sprong hij over offensive lines, timede hij blitzes zoals niemand in de league en was hij een geweldige runstopper. Zijn laatste seizoen was echter niet het beste uit zijn carrière. Door een afname in snelheid en gokkende stijl van defense spelen liet hij meer diepe passes toe en was hij soms zelfs een zwakke schakel in de Steelers defense. Dit zal echter niets veranderen aan zijn legacy.

Jeroen’s Scramble: One Love

De wereld staat in het teken van het Wereldkampioenschap (gewoon) voetbal. Daarbij horen dit keer discussies over de ‘One Love’-armband, de corrupte FIFA en mensenrechten

Lees verder »