TOTO gelooft niet in sprookje Jacksonville Jaguars

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Malik Jackson zei het aan het begin van het seizoen en cornerback Jalen Ramsey herhaalde die uitspraak na de gewonnen pot tegen Pittsburgh Steelers: “De Jacksonville Jaguars winnen de Super Bowl!”. De Nederlandse TOTO is er echter nog niet van overtuigd.

Een scan op de website leert dat de Jacksonville Jaguars de minste kansen worden toebedeeld om de eindprijs te winnen. Wie nu een eurootje inzet, krijgt daar bij een Super Bowl overwinning van de Jaguars acht eurootjes voor terug. Ter vergelijking: wie zijn euro inzet op de Patriots krijgt twee euro voor terug. Mits Tom Brady op 4 februari de Vince Lombardi Trophy in de lucht mag hijsen.

De TOTO lijkt te anticiperen op een finale tussen Patriots en Vikings. De Vikings staan namelijk op een notering van 1 op 2,75; de Philadelphia Eagles moeten het doen met 1 op 6.

De Super Bowl-quoteringen werken ook door in de Conference Championship Games. Het lijkt dan ook erg lucratief om op de Jaguars te gokken. Het team keert een bedrag van 3,68 euro uit voor elke euro die wordt ingelegd als het team uit Florida zegeviert.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

AFBN zoekt bestuursleden

De AFBN komt langzaam uit een winterslaap, nu de versoepelingen rondom het coronavirus langzaam worden bekrachtigd. In de wandelgangen is sprake van een competitiestart eind

Lees verder »

NFL kijkt naar Duitsland

De National Football League lijkt uitgekeken op London als enige overzeese kolonie. De american football league kijkt nadrukkelijk naar Duitsland om in de nabije toekomst

Lees verder »