4x per jaar 80+ pagina's Gridiron op je deurmat & het Gridiron Jaarboek?

Warren Moon’s ‘Grab them by the pussy’ leidt tot #MeToo

De #MeToo vonk is overgeslagen naar de NFL en heeft een Hall of Fame quarterback in de greep. Warren Moon, oud-quarterback van ondermeer de Houston Oilers en de Minnesota Vikings, zou zich vergrepen hebben aan zijn assistent. Moon heeft enkele weken verlof aangevraagd van werkzaamheden om even op adem te komen.

Volgens de officiele papieren van de rechtbank heeft de 32-jarige Wendy Haskell de Hall of Famer aangeklaagd. Haskell begon in juli met werkzaamheden voor het bedrijf waar Moon mede-eigenaar van is en kon sindsdien de handen niet van Haskell af houden.

In een statement geeft de dame aan dat Moon haar een keer bij het kruis heeft gegrepen tijdens een business trip in Seattle. Ook zou de spelverdeler haar gedwongen hebben de hotelkamer te delen gedurende de reisavonturen en geeist hebben dat ze een string droeg tijdens werkzaamheden.

Ook vermeldt de #MeToo aanklacht dat Moon tijdens een trip naar Mexico het badpak van Haskell had uitgetrokken, nadat hij haar drankje had voorzien van drugs.

What...!?

De Gridiron Nieuwsbrief. Helemaal gratis. Hartstikke vrijblijvend. Absoluut onmisbaar.

And you did NOT sign up yet...?

image1-transp-H180
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Never Ever Miss a Down

Helemaal gratis, hartstikke vrijblijvend en absoluut onmisbaar.
De Gridiron Nieuwsbrief. Sign up!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.