Warren Moon’s ‘Grab them by the pussy’ leidt tot #MeToo

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

De #MeToo vonk is overgeslagen naar de NFL en heeft een Hall of Fame quarterback in de greep. Warren Moon, oud-quarterback van ondermeer de Houston Oilers en de Minnesota Vikings, zou zich vergrepen hebben aan zijn assistent. Moon heeft enkele weken verlof aangevraagd van werkzaamheden om even op adem te komen.

Volgens de officiele papieren van de rechtbank heeft de 32-jarige Wendy Haskell de Hall of Famer aangeklaagd. Haskell begon in juli met werkzaamheden voor het bedrijf waar Moon mede-eigenaar van is en kon sindsdien de handen niet van Haskell af houden.

In een statement geeft de dame aan dat Moon haar een keer bij het kruis heeft gegrepen tijdens een business trip in Seattle. Ook zou de spelverdeler haar gedwongen hebben de hotelkamer te delen gedurende de reisavonturen en geeist hebben dat ze een string droeg tijdens werkzaamheden.

Ook vermeldt de #MeToo aanklacht dat Moon tijdens een trip naar Mexico het badpak van Haskell had uitgetrokken, nadat hij haar drankje had voorzien van drugs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Lightning Leiden wint opnieuw

Lightning Leiden heeft opnieuw met grote cijfers gewonnen. Twee weken schoven zij de West-Frisians Outlawz met 0-72 opzij, vandaag heet het slachtoffer Maastricht Wildcats. Lightning

Lees verder »