Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots wijzen Brown de deur

Michael Reaves/Getty Images

Een oud gezegde luidt; “Alles wat goed is komt snel”. Inmiddels is gebleken dat het net zo snel weer vertrokken kan zijn. Antonio Brown, vorig weekend in zijn eerste wedstrijd als New England Patriot nog goed voor 56 yards en een touchdown kan op zoek naar een nieuw team. Zijn carrière bij de regerend Superbowl winnaar komt zo na slechts 11 dagen al tot een eind.

Meerdere (bizarre) controverses leidden eerder al tot een gedwongen vertrek bij de Oakland Raiders. Terwijl de Patriots hun kans roken om de eens zo bewierookte wide receiver binnen te hengelen werd bekend dat Brown aangeklaagd zou worden voor seksuele intimidatie en verkrachting. Gedurende de afgelopen week kwamen hier echter nieuwe beschuldigingen bij. Gevraagd naar deze meeste recente ontwikkelingen reageerde Patriots headcoach Bill Belichick vrijdag als volgt;

“Er zijn momenteel een aantal vraagtekens met betrekking tot Antonio. Alle situaties die betrekking hebben op het team nemen wij zeer serieus en er zijn dan ook een aantal zaken waar wij naar kijken. Ik ga echter niet inhoudelijk in op zaken die zich buiten het veld afspelen noch zal ik daar vragen over beantwoorden. Wij nemen de beslissing die wij het beste achtten voor het team.”

Nauwelijks vijf uur na deze woorden mocht Brown zijn locker leeghalen. De kans dat Brown ooit nog actief ergens als speler in de NFL aan de slag kan lijkt met de dag kleiner te worden. Waar Brown (momenteel) komt volgt onrust. Tevens lijkt een (langdurige) schorsing i.v.m. de huidige rechtszaken cq. aanklachten niet uitgesloten. Een triest einde van een spraakmakende carrière.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *